НовиниУсмивки! Усмивки! Усмивки!

Това са 6-ти клас на ОУ"Васил Левски" село Шумата, община Севлиево, област Габрово, отличени в конкурса "Най-усмихнат клас на България - 2022". Треската за усмивки се организира от Сдружение "Усмивка" Бургас с подкрепата на Община Бургас. Благодаря ви, мили деца, че прегърнахте идеята и с радост се включихте творчески в конкурса. Заслужено сте сред отличените класове! Вярвам в успеха ви не само в такъв вид конкурс, а и в овладяването на знания! Нека усмивките, които красят лицата ви да огряват и обогатяват душите ви със знания, за да израснете умни и можещи момчета и момичета! Бъдете! ????

Научи повече

Коледен турнир по футбол - 15.12.2022г.

Отлично представяне на нашите ученици в коледния турнир по футбол на малки врати с Учител г-н Петър Михов. Той бе проведен в спортна зала "Дан Колов", гр.Севлиево. Децата завоюваха призовото 1-во място, след завършването те бяха наградени с купа и грамоти.

Научи повече

Занимания по интереси

Днес бе проведен полезен час в полза на учениците от I и IV-клас с ръководител г-н Дафин Паскалев. Темата бе "Здравословно хранене", учениците обсъдиха кои са ползите и вредите от храната, как трябва да се храним, за да бъдем здрави и силни! Децата бяха запознати с нова и полезна информация.

Научи повече